Lees pagina voor

Overzicht bestemmingsplannen

Met de invoering van de Omgevingswet op 1 januari 2024 is de manier waarop wij een aanvraag voor het wijzigen van een bestemmingsplan in behandeling nemen veranderd.

Plannen in procedure

De wijzigingen van het bestemmingsplan die wij onder de oude wetgeving in behandeling hebben genomen en nog in procedure zijn kun je op deze pagina bekijken. Bij plannen in procedure kun je denken aan plannen in voorbereiding vanaf het stadium van het (voor)ontwerp tot aan plannen die vastgesteld zijn maar waarvan de beroepstermijn nog niet is verstreken of waartegen beroep is ingesteld. In de publicatie van de plannen kun je zien of het plan op dit moment open staat voor inspraak, zienswijzen of beroep.

Omgevingsplan

Sinds 1 januari 2024 zijn onze onherroepelijke bestemmingsplannen vervangen door 1 omgevingsplan voor de hele gemeente. Deze kun je raadplegen via het landelijke Omgevingsloket (Deze link gaat naar een externe website).

Meer informatie

Heb je vragen over dit onderwerp? Kijk dan op de pagina over het Omgevingsplan of neem contact op de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Maasdriel via 14 0418 (Deze link gaat naar een externe website) of info@maasdriel.nl.

In voorbereiding

Vastgesteld

Geheel in werking

Deels onherroepelijk in werking

Geheel onherroepelijk in werking

Onherroepelijk

Ontwerp

Overig