Leerlingenvervoer

Leerlingenvervoer is bedoeld voor kinderen die niet of niet zelfstandig van en naar school kunnen reizen. Bijvoorbeeld door een ziekte of handicap. De gemeente Maasdriel zorgt dan voor vervoer of u krijgt een vergoeding voor de reiskosten. 

Aanvragen voor (nieuwe) schooljaar 2021-2022

Indienen aanvraag

U wordt vriendelijk verzocht het ontvangen aanvraagformulier (eventueel met bijbehorende verklaringen) vóór 1 juni a.s. ingevuld en ondertekend op te sturen. Dit is nodig om de vervoerder voldoende tijd te geven om de routes van het vervoer vanaf de eerste schooldag te plannen.

Bereikbaarheid Team Leerlingenvervoer

Team Leerlingenvervoer is in de periode 26 april a.s. tot en met 7 mei a.s. alleen voor spoed telefonisch bereikbaar via het algemene nummer 14 0418. Stel in deze periode uw eventuele vragen (alvast) per mail via leerlingenvervoer@maasdriel.nl, dan krijgt u uiterlijk in de week van 10 mei a.s. een antwoord. Wilt u toch liever telefonisch contact met ons? Belt u ons dan na 7 mei a.s.

Aanvragen voor (huidige) schooljaar, 2020-2021

Meer informatie

Informatie over leerlingenvervoer kunt u vinden in het informatieblad (PDF, 84.8 kB) en op de website van de Rijksoverheid.
​Hier kunt u de verordening leerlingenvervoer lezen.

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek leerlingenvervoer

Hier kunt u het klanttevredenheidsonderzoek (PDF, 1013.6 kB) lezen. 

Meer informatie?

Neem contact op met de gemeente.