Lees pagina voor

Kindregeling

Speciaal voor kinderen van gedupeerde ouders van de toeslagenaffaire is de kindregeling gemaakt. De kindregeling is bedoeld om kinderen en jongeren een steuntje in de rug te geven.

Contact

Zijn jouw ouders gedupeerd door de toeslagenaffaire? Wil je met iemand praten over wat de toeslagenaffaire met jou heeft gedaan? Wil je meer weten over mogelijkheden van hulp? Of heb je vragen? Neem dan contact op met Marianne Weusten (bereikbaar op maandag en donderdag van 9:00 tot 16:30 uur) of Anouar Boutachkourt (bereikbaar op vrijdag van 9:00 tot 12:30 uur).

Marianne Weusten
tel: 06 254 064 63
m.weusten@maasdriel.nl

Anouar Boutachkourt
tel: 14 0418
a.boutachkourt@maasdriel.nl

Zij maken een afspraak met je op het gemeentekantoor of bij je thuis. Wil je dit kennismakingsgesprek liever niet alleen voeren? Dan mag je altijd iemand erbij uitnodigen.

Marianne en Anouar hebben al veel gesprekken gevoerd met ouders en kinderen. Zij zijn deskundig en ervaren. Zij nemen de tijd voor je en denken graag met je mee. Zij proberen antwoord te geven op al je vragen. Deze hulp is gratis. Marianne en Anouar werken voor gemeente Maasdriel en staan los van de Belastingdienst.


Waar kunnen we jou bij helpen?

Je kunt bijvoorbeeld hulp krijgen bij:

Grip op geld

We kunnen je helpen een overzicht te maken van je financiën, je post te ordenen en alle betalingen op een rij te zetten. Ook als je schulden hebt, kunnen we je verder helpen.

Lekker in je vel

Misschien wil je praten over wat je hebt meegemaakt. We luisteren graag naar je. Wil je met een professionele hulpverlener in gesprek? We kunnen je helpen om uit te zoeken wat het beste bij je past.

Fijn thuis

We kunnen met je in gesprek over je thuissituatie en hoe je daar een zo goed mogelijke plek van kan maken. We kunnen geen woning voor je regelen omdat er nu eenmaal veel te weinig woningen zijn. Wel kunnen we samen onderzoeken welke stappen in ieder geval nodig zijn voor het vinden van een woning, nu of later.

Jezelf ontwikkelen

We horen graag waar je mee bezig bent, wat je belangrijk vindt in het leven en welke ambities en ideeën jij hebt voor de toekomst. We maken een ontwikkelplan met de stappen die nodig zijn om je doelen te bereiken. Samen kunnen we bijvoorbeeld op zoek gaan naar een opleiding of baan die bij jou past. Of naar activiteiten voor in je vrije tijd.