Door technische problemen zijn we minder goed bereikbaar via de telefoon. We doen er alles aan om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Kunt u ons telefonisch niet bereiken? Stuur dan een mail naar info@maasdriel.nl. Excuses voor het ongemak.

Lees pagina voor

Toeslagenaffaire

De Belastingdienst heeft bij veel ouders onterecht toeslag voor kinderopvang teruggevraagd. Hierdoor zijn veel ouders en kinderen in problemen gekomen. Zij hebben veel stress en leven in onzekerheid. Is dit bij u gebeurd? Wij willen u graag helpen en ondersteunen om een nieuwe start te maken. Dit kan hulp op allerlei onderdelen van uw leven zijn. Daarom heet het brede ondersteuning. Welke hulp u precies nodig hebt, dat kunnen we alleen samen met u bepalen.

Hoe krijgt u hulp?

Neem contact op met Marianne Weusten (bereikbaar op maandag en dinsdag van 9:00 tot 16:30) of Anouar Boutachkourt (bereikbaar op vrijdag van 9:00 tot 12:30 uur).

Marianne Weusten
tel: 06 254 064 63 (Deze link gaat naar een externe website)
m.weusten@maasdriel.nl

Anouar Boutachkourt
tel: 14 0418
a.boutachkourt@maasdriel.nl

Marianne en Anouar hebben al veel gesprekken gevoerd met ouders en kinderen. Zij zijn deskundig en ervaren. Zij nemen de tijd voor u en denken graag met u mee. Zij proberen antwoord te geven op al uw vragen. U krijgt hulp zolang dat nodig is. Deze hulp is gratis. Marianne en Anouar werken voor gemeente Maasdriel en staan los van de Belastingdienst.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Wij kunnen u bij verschillende dingen helpen, zoals:

Waar hebt u recht op?