Lees pagina voor

Toeslagenaffaire

De Belastingdienst heeft bij veel ouders onterecht toeslag voor kinderopvang teruggevraagd. Hierdoor zijn veel ouders en kinderen/jongeren in problemen gekomen. Zij hebben veel stress en leven in onzekerheid. Is dit bij u gebeurd? Wij willen u graag helpen en ondersteunen om een nieuwe start te maken. Dit kan hulp op allerlei onderdelen van uw leven zijn. Daarom heet het brede ondersteuning. Welke hulp u precies nodig hebt, dat kunnen we alleen samen met u bepalen.

Zijn jouw ouders gedupeerd door de toeslagenaffaire? Dan heb jij als kind ook recht op brede ondersteuning. Dit heet de Kindregeling.

Voor ex-toeslagpartners van gedupeerde ouders bestaat er een herstelregeling.

Hoe krijgt u hulp?

Neem contact op met Marianne Weusten (bereikbaar op maandag en donderdag van 9:00 tot 16:30) of Anouar Boutachkourt (bereikbaar op vrijdag van 9:00 tot 12:30 uur).

Marianne Weusten
tel: 06 254 064 63
m.weusten@maasdriel.nl

Anouar Boutachkourt
tel: 14 0418
a.boutachkourt@maasdriel.nl

Marianne en Anouar hebben al veel gesprekken gevoerd met ouders en kinderen. Zij zijn deskundig en ervaren. Zij nemen de tijd voor u en denken graag met u mee. Zij proberen antwoord te geven op al uw vragen. U krijgt hulp zolang dat nodig is. Deze hulp is gratis. Marianne en Anouar werken voor gemeente Maasdriel en staan los van de Belastingdienst.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Wij kunnen u bij verschillende dingen helpen, zoals:

Waar hebt u recht op?