Door technische problemen zijn we minder goed bereikbaar via de telefoon. We doen er alles aan om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Kunt u ons telefonisch niet bereiken? Stuur dan een mail naar info@maasdriel.nl. Excuses voor het ongemak.

Lees pagina voor

Kernwethouders

Nieuwe indeling kernwethouders

Wij vinden het belangrijk dat inwoners ons gemakkelijk kunnen benaderen. De kernwethouders helpen daarbij. De kernwethouder is namens het gemeentebestuur een eerste aanspreekpunt en een luisterend oor voor inwoners van een kern. De kernwethouder stemt regelmatig af met de vakinhoudelijke wethouder, die verantwoordelijk blijft voor de onderwerpen in zijn of haar portefeuille, en de ambtelijke organisatie.

Wat doen de kernwethouders nog meer?

De kernwethouders bewaken de voortgang van de kernplannen. Dat zijn de plannen die wij samen met inwoners gaan maken voor elke kern. Ook zijn de kernwethouders aanwezig bij de jaarlijkse dorpsschouw en zult u hen tegenkomen bij evenementen of bijeenkomsten in de kernen. Voor de komende jaren zijn de kernen opnieuw verdeeld onder de wethouders. Er wordt voor elke kern een kennismaking georganiseerd met de kernwethouder.

Verdeling van kernen
Wethouder Kernen
Toine Nettenbreijers Kerkdriel, Heerewaarden,  Well/Wellseind
Anita Sørensen Ammerzoden en Velddriel
Peter de Vries Hurwenen, Hoenzadriel en Rossum
Michiel Alexander de Raaf Hedel en Alem