Lees pagina voor

Meer informatie

Wij zetten een aantal handige websites voor u een op rij waar u veel informatie kunt vinden over de actuele situatie rondom de opvang van Oekraïense vluchtelingen, wat u zelf kunt doen en waar u terecht kunt met vragen.

Projectteam opvanglocatie EuroParcs aan de Maas

Voor vragen, klachten of problemen over de opvanglocatie, kunt u contact opnemen via e-mail info@maasdriel.nl onder vermelding van opvanglocatie EuroParcs aan de Maas.

Overdag is het projectteam op de opvanglocatie aanwezig. De beveiligers van EuroParcs zijn er elke dag van 14:00 tot 02:00 uur.

Welzijn Bommelerwaard

U kunt zich als vrijwilliger aanmelden bij Welzijn Bommelerwaard via info@welzijnbommelerwaard.nl. Welzijn Bommelerwaard noteert uw gegevens en benadert u op het moment dat uw hulp ingezet kan worden.

Jongerenwerk Connect2Jeugd

Zij organiseren activiteiten, geven begeleiding en helpen jongeren bij verschillende hulpvragen.

Bibliotheek Kerkdriel

Bij de bibliotheek (Deze link gaat naar een externe website) is iedereen welkom voor een boek, krant, werkplek, gratis wifi, taalles en meer.

VluchtelingenWerk Nederland

Op de website van VluchtelingenWerk Nederland (Deze link gaat naar een externe website) leest u meer over wat u kunt doen en bij welke organisaties u terecht kunt als u in actie wilt komen voor Oekraïense vluchtelingen.

RefugeeHelp.nl

RefugeeHelp (Deze link gaat naar een externe website) is het online startpunt voor Oekraïense vluchtelingen in Nederland en iedereen die zich voor hen in wil zetten.

Rode Kruis

Het Rode kruis (Deze link gaat naar een externe website) heeft een informatielijn geopend voor Oekraïense vluchtelingen én voor de mensen die willen helpen.

Rijksoverheid

Hier (Deze link gaat naar een externe website) vindt u alle informatie over de opvang van Oekraïners.