Lees pagina voor

Welkom in Maasdriel

Actief in Maasdriel


Maasdriel is een veelzijdige gemeente waar u veel kunt ondernemen. Wandelend en fietsend langs onze rivieren komt u door pittoreske dorpjes en typisch Nederlandse landschappen. We hebben een golfbaan, zwembad en sportvelden waar u kunt bewegen en ontspannen. U kunt zich aansluiten bij muziek-, sport- en andere verenigingen om met elkaar plezier te hebben.

Verenigingsleven

Het verenigingsleven is goed vertegenwoordigd in onze gemeente en speelt een belangrijke rol in de leefbaarheid in de dorpen. Verenigingen zorgen voor verbinding en hebben een sociale functie. Het voortbestaan is afhankelijk van vrijwilligers en die zijn hard nodig. Wilt u vrijwilliger worden? Meldt u zich dan vooral bij hen aan, u wordt met open armen ontvangen.

Dorpsraden

In een aantal dorpen is een dorpsraad actief. Samen met u wil de dorpsraad de leefbaarheid in uw dorp vergroten.
Lees meer informatie over de dorpsraden.

Samenleving

Tot slot vind ik het belangrijk om te zeggen dat wij, u en ik, de samenleving zijn. Dat betekent dat we naar elkaar omkijken, dat we er voor elkaar zijn op goede momenten en op minder goede momenten. Samen zorgen we voor onze dorpen en kunnen we fijn wonen, werken en recreëren.

Ten slot

Hebt u vragen? Bel gerust met ons algemene telefoonnummer 14 0418. Tijdens kantooruren zijn onze medewerkers u graag van dienst. Uiteraard kunt u uw vraag ook mailen naar info@maasdriel.nl.

Wilt u ons volgen op social media? U vindt ons op Facebook, X, Instagram en LinkedIn.

Ik wens u veel woongenot en een warm thuis in onze mooie gemeente Maasdriel.

Met vriendelijke groet,

Jaco Geurts
burgemeester

Meer informatie