Lees pagina voor

Meldpunt huiselijk geweld en crisissituaties

Let op!Acute crisissituatie?
Bel direct met Spoed Eisende Zorg Jeugd SEZ (Deze link gaat naar een externe website) via 0900 995599. Zij zijn dag en nacht bereikbaar.

U krijgt een medewerker van de Spoedeisende Zorg van Jeugdbescherming Gelderland aan de telefoon die u kan helpen. Hij of zij luistert naar u, stelt vragen, geeft advies en kan als het nodig is binnen een paar uur bij u zijn. Bij u thuis, of op een plek die u bepaalt.

Is er direct gevaar of een dringende situatie, aarzel dan niet en bel 112.

Meldpunt huiselijk geweld, kinder- of oudermishandeling

Hebt u te maken met huiselijk geweld, kinder- of ouderenmishandeling? Lopen de ruzies in huis uit de hand of zijn ouders agressief naar elkaar of naar de kinderen toe? Maakt u zich juist zorgen over iemand omdat u denkt dat diegene te maken heeft met huiselijk geweld of mishandeling? Deel uw zorgen en neem contact op met Veilig Thuis via het gratis telefoonnummer 0800 2000.

Veilig Thuis is hét advies- en meldpunt voor alle vormen van huiselijk geweld, kinder- en ouderenmishandeling. Iedereen die hulp zoekt voor zichzelf of voor anderen kan hier terecht. Als u dat wilt dan kunt u uw melding ook anoniem doen.

Dit doet Veilig Thuis:

Tijdens openingstijden kunt u ook contact opnemen met gemeente Maasdriel via 14 0418. Van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 16.30 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur.