Adviesplein Maasdriel

In oktober 2022 openen we officieel de adviespleinen in De Leyenstein en Gelre’s End. Het Adviesplein Maasdriel is de plek waar u terecht kunt voor vragen en/of problemen op het gebied van welzijn, zorg, wonen en inkomen. U bent hier welkom om andere mensen te ontmoeten, voor een kopje koffie en om even een krantje te lezen. Consulenten van het gebiedsteam van de gemeente werken hier samen met andere maatschappelijke organisaties.

Ontvang sneller en beter aanvullende hulp

Hebt u een vraag of een probleem en weet u even niet hoe u het zelf of met hulp van anderen kunt oplossen?  Kom dan naar het Adviesplein Maasdriel. Wij vinden het belangrijk dat u snel geholpen wordt en een antwoord krijgt op vragen over bijvoorbeeld:

  • hulp en ondersteuning thuis
  • opvoeding of zorgen om uw kind, ouder of vrienden
  • eenzaamheid
  • inkomen en schulden
  • voorzieningen
  • vrijwilligerswerk

Wij gaan met u in gesprek. Ook als u een klein probleem hebt over een van de onderwerpen. Graag voorkomen we zo samen met u eventuele grote problemen in de toekomst. Hebt u een ernstig probleem, dan kunnen we snel andere partijen inschakelen die u verder kunnen helpen.

Proefdraaien

Van juli tot oktober werken de consulenten van het gemeentelijke gebiedsteam vanuit De Leyenstein en Gelre’s End. Zij doen in deze periode ervaring op om zo in oktober goed voorbereid van start te gaan. U kunt in deze proefperiode alleen op uitnodiging bij de adviespleinen terecht.

Deze pagina wordt t.z.t. aangevuld met extra informatie.