Lees pagina voor

Werken bij de gemeente

De organisatie

De gemeente Maasdriel ligt in de Bommelerwaard aan de A2 tussen Utrecht en Den Bosch. De gemeente bestaat uit 11 dorpen die liggen tussen de Maas en de Waal. Maasdriel is een ondernemende gemeente met veel mogelijkheden voor wonen en werken in het rivierenlandschap. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.werkenbijgemeentemaasdriel.nl (Deze link gaat naar een externe website).

De bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard (BVEB)

De gemeenten Zaltbommel en Maasdriel veel samen. De beleidsterreinen Juridische zaken, Financiën, HRM en I&A zijn ondergebracht in de Bedrijfsvoeringseenheid Bommelerwaard.
Kijk voor meer informatie op www.werkenvoordebommelerwaard.nl (Deze link gaat naar een externe website) om een indruk te krijgen over onze organisatie.

Stage lopen?

Een stage bij de gemeente Maasdriel is een mooie kans om ervaring op te doen binnen een overheidsorganisatie en te laten zien wat je waard bent. Je krijgt de kans kennis te maken met de praktijk en je te ontwikkelen in je vakgebied. Ieder jaar doen stagiairs een meeloopstage of een afstudeeropdracht binnen de gemeente Maasdriel.

Dien je stageverzoek in!

Wil je graag stagelopen bij de gemeente Maasdriel of meer informatie hierover? Stuur dan een mail naar sollicitatie@bommelerwaard.nl. Bij dit verzoek ontvangen we graag een recent CV en zoveel mogelijk informatie over de stageplaats en de opleiding (niveau van de opleiding, ingangs- en einddatum van de stage, aantal uren per week, wat voor soort stage etc.). Je hoort dan zo snel mogelijk of er mogelijkheden zijn.

Erkend leerbedrijf

De gemeente Maasdriel is een leerbedrijf. Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB (Deze link gaat naar een externe website)) en de Stichting Erkenning Leerbedrijven Hoger Onderwijs (stichting ELBHO (Deze link gaat naar een externe website)) kende deze erkenningen toe voor diverse opleidingen. Wil je meer weten over het werken bij onze gemeente? Kijk dan eens op www.werkenbijgemeentemaasdriel.nl (Deze link gaat naar een externe website).

Privacyverklaring Sollicitanten

Wil jij meer weten over hoe wij omgaan met je persoonsgegevens? Lees dan onze privacyverklaring sollicitanten.

Openstaande vacatures gemeente Maasdriel en BVEB