Lees pagina voor

Energie Vitaal

Steeds meer mensen hebben moeite om de energierekening te betalen of kunnen deze zelfs helemaal niet meer betalen. Dit willen wij voorkomen. Daarom bieden wij u gratis hulp bij het verlagen van uw energierekening. Dit doen wij met het programma EnergieVitaal. Vanuit dit programma ontvangt u energiebesparende tips, kan er een energiecoach bij u op bezoek komen en ontvangt u gratis kleine energiebesparende maatregelen.

Zo werkt het

U kunt gratis een energiecoach bij u thuis aanvragen. Samen met de energiecoach kijkt u naar manieren hoe uw energierekening met kleine aanpassingen in huis naar beneden kan. Als u dat wilt komt een klusteam langs om gratis de energiebesparende maatregelen aan te brengen. Dit zijn kleine maatregelen zoals tochtstrip en radiatorfolie. Meer weten over het programma of een energiecoach aanvragen? Kijk dan op de website van EnergieVitaal (Deze link gaat naar een externe website).

Wat is EnergieVitaal?

EnergieVitaal is een project dat wordt uitgevoerd door Energieloket Maasdriel (Deze link gaat naar een externe website) in opdracht van ons. Het Energieloket werkt ook samen met de woningstichting Maasdriel, Woonstichting De Kernen en met nog meer andere sociale partners in Maasdriel. Het programma richt zich op de inwoners die de ondersteuning op dit moment het hardste nodig hebben.