Door technische problemen zijn we minder goed bereikbaar via de telefoon. We doen er alles aan om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Kunt u ons telefonisch niet bereiken? Stuur dan een mail naar info@maasdriel.nl. Excuses voor het ongemak.

Lees pagina voor

Even voorstellen: wethouder Toine Nettenbreijers

19 juli 2023

Ik ben Toine Nettenbreijers en voor Samen Sterk Maasdriel ben ik de nieuwe wethouder onderhoud en beheer, duurzaamheid, verkeer en sport. Een mooie uitdaging; er is genoeg te doen en de onderwerpen waar ik me mee ga bezighouden zijn goed zichtbaar voor onze inwoners. Een van mijn doelen is dan ook om Maasdriel niet alleen mooier te maken, maar ook mooi te houden. Dat doe ik graag samen met de ambtelijke organisatie én met u, onze inwoners.

In het verleden werkte ik o.a. bij de gemeente Leiden als projectleider. Ik heb dus ambtelijke ervaring, en dat komt nu goed uit. Daarnaast werkte ik als projectleider bij verschillende infra aannemers, ook die kennis komt in mijn portefeuille goed van pas. De komende periode ga ik aan de slag met duurzaamheid en de energietransitie. Als voormalig energiecoach kan ik mijn enthousiasme over deze onderwerpen daarin prima kwijt. Ook de vele infra projecten die Maasdriel heeft pak ik aan. En hierbij kan ik uw hulp goed gebruiken. Participatie met inwoners vind ik erg belangrijk!

Ik ben geboren en getogen in Hedel en sinds de samenvoeging een echte Maasdrielenaar. Ik woon met mijn vrouw en jongste van onze drie dochters nog steeds met veel plezier in Hedel.