Brand aan de Groenestraat in Hurwenen

Geplaatst op dinsdag 26 juli 2022

Bij een loods aan de Groenestraat in Hurwenen is vanavond een zeer grote brand uitgebroken. Vanwege de brand werd er een NL-Alert verzonden waarin mensen werd geadviseerd ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te zetten. De brand is inmiddels onder controle. De omgeving blijft voorlopig afgezet. 

Bij de brand is asbest vrijgekomen in een klein gebied. De omwonenden waarbij asbest op het perceel terecht is gekomen, worden door de gemeente geïnformeerd over de vrijgekomen asbest en wat zij moeten doen.

Komt u asbest tegen?
Een speciaal bedrijf ruimt het asbest op. Ook volgt er morgen bij daglicht verder onderzoek naar eventuele verspreiding van het asbest in de omgeving. Komt u asbest tegen? Neem dan contact met ons op via 14 0418. Laat het asbest liggen en ruim het niet zelf op.

Hebt u vragen over asbest?
Kijk dan eens op de speciale asbest en gezondheid pagina van de GGD voor meer informatie.

Meer nieuws