Enquête recreatiegebied Gelre's End (Soepkom) Hedel

Geplaatst op maandag 15 maart 2021

Wat vindt u belangrijk voor de verbetering van recreatiegebied Gelre’s End?

Dat kunt u tot 1 april aangeven in een korte enquête.

Doorontwikkeling Gelre’s End

Het gebied rondom Dorpshuis Gelre’s End is toe aan een doorontwikkeling. Dat bleek uit een eerdere dorpsschouw in Hedel. Dit gebied langs de Maas biedt recreatieve mogelijkheden voor inwoners en toeristen. De gemeente heeft samen met de klankbordgroep een plan gemaakt om het gebied te verbeteren.

De klankbordgroep bestaat uit: Werkgroep Zwemplas Hedel, Jachthaven en Watersportvereniging ‘t Stik, Dorpshuis Gelre’s End, Pétanque Vereniging Hatalle en Dorpsraad Hedel.

Toetsen verbeterplan

We zijn nu zover om het verbeterplan bij u te toetsen. Wat vindt u belangrijk voor recreatiegebied Gelre’s End in Hedel? U kunt per onderwerp aangeven in welke mate u het verbeterpunt belangrijk vindt. De onderwerpen zijn: het verbeteren van de zwemmogelijkheid, het versterken van het gebied en toerisme & recreatie.

Hoe verder?

De gemeenteraad neemt mede op basis van de uitslag van de enquête een besluit over de verbetering van recreatiegebied Gelre’s End. Uw input is dus belangrijk. U kunt de enquête invullen tot donderdag 1 april. In april komen we bij u terug met de uitkomsten en wat we verder gaan uitwerken.

Meer nieuws