Lancering streekmarketing Bommelerwaard

Geplaatst op woensdag 1 juli 2020

Met veel trots presenteerden wethouders Jan-Hein de Vreede van Maasdriel en Willem Posthouwer van Zaltbommel op 1 juli het verhaal van de Bommelerwaard, eiland tussen Maas & Waal. Dit deden zij met de onthulling van de website www.beleefbommelerwaard.nl en een huisstijl voor de Bommelerwaard.

Bommelerwaardse huisstijl en website

Op ons initiatief is in de afgelopen maanden gewerkt aan een Bommelerwaards verhaal in woord en beeld. Samen met een klankbordgroep van ondernemers en de samenwerkingspartners TRIP Bommelerwaard en het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland is vervolgens een start gemaakt met de eerste uitwerkingen. Het eerste tastbare resultaat is de nieuwe website www.beleefbommelerwaard.nl. Om het geheel goed te presenteren is er een streekeigen huisstijl ontwikkeld, herkenbaar aan de pay-off ‘Bommelerwaard, eiland tussen Maas en Waal’.

Direct in actie voor vakantie in eigen land

De website is bewust voor de zomervakantie live gegaan. Aangezien velen dit jaar in eigen land blijven, biedt de website voldoende inspiratie om dit prachtige gebied te ontdekken. Het ‘eiland’ tussen de rivieren biedt genoeg vertier, maar vooral ook veel natuur, rust en ruimte. Dat biedt met alle maatregelen rondom corona uitkomst. Voor wie liever niet de drukte opzoekt, is de Bommelerwaard een aanrader. Ondernemers zijn gestart met het opstellen van leuke arrangementen en activiteiten, zodat bezoekers van de website suggesties gepresenteerd krijgen.

In ontwikkeling

Met de eerste oplevering van de website stopt het niet. Gedurende het jaar verbeteren we de website continu en vullen we steeds content aan. Ook volgen er aanvullende promotiemiddelen en acties.

Meer nieuws