Economische ondersteuning voor ondernemers

Geplaatst op woensdag 8 april 2020

De impact van het coronavirus op de Nederlandse samenleving is groot. Het coronavirus heeft niet alleen gevolgen voor de gezondheid van mensen, maar ook voor de economische situatie in ons land. Het zijn zware tijden voor ondernemers. De gemeente deelt de zakelijke zorgen die leven bij de ondernemers in de gemeente Maasdriel. Daarom besliste het college van burgemeester en wethouders deze week met spoed over een pakket economische ondersteuning als aanvulling op de steunmaatregelen van de Rijksoverheid.

Brief aan ondernemers
Ondernemers in de Bommelerwaard ontvingen vandaag een brief van de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel. Via deze brief werden de ondernemers geïnformeerd over de maatregelen die beide colleges treffen om de financiële gevolgen van de coronacrisis voor ondernemers te verzachten. Dit pakket aan maatregelen is samen met de gemeenten uit de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid, waar Maasdriel en Zaltbommel onderdeel van uitmaken, tot stand gekomen.

Lees de brief (PDF, 327.1 kB) over de economische ondersteuning aan ondernemers in de gemeente Maasdriel.

Meer nieuws