Maak kennis met kernwethouder Anita Sørensen

Geplaatst op woensdag 25 maart 2020

De laatste kernwethouder die we aan u voorstellen is Anita Sørensen, kernwethouder voor Ammerzoden en Hurwenen:

“In deze bizarre coronatijd ben ik aan de beurt om mijzelf te introduceren als kernwethouder. Ik heb geaarzeld of ik het wel zou doen, per slot van rekening spelen momenteel wel belangrijker zaken. Maar naast zorg om gezondheid brengt deze tijd ook hele mooie initiatieven en verbinding tussen inwoners tot stand. Ik ben onder de indruk van de saamhorigheid en de hulp die spontaan wordt aangeboden. Zo is er veel betrokkenheid bij het lokale initiatief ‘Corona Hulp Maasdriel’ waar vraag en aanbod van hulp samen komen, ook vanuit Ammerzoden en Hurwenen.

Een dorpsraad kan in dit soort situaties een verbindende rol spelen. Ik hoop dat de initiatiefnemers in Ammerzoden voldoende steun krijgen uit het dorp om een dorpsraad op te richten. Ik kom graag naar de oprichtingsvergadering. Want dat is waarvoor ik me als kernwethouder sterk wil maken: de verbinding tussen ‘mijn’ dorpen en de gemeente.

Tot slot wil ik u vragen naar elkaar te blijven omkijken in deze moeilijke tijd. Samen komen we er doorheen!”

Meer nieuws