Lees pagina voor

Voedselkast

In de bibliotheek Kerkdriel staat een voedselkast gevuld met verschillende producten voor mensen die (tijdelijk) krap bij kas zitten. De voedselkast is een kast waar inwoners uit gemeente Maasdriel producten kunnen neerleggen of meenemen. Met deze voedselkast helpen we elkaar en gaan we voedselverspilling tegen. Een win-win situatie voor inwoners die hulp nodig hebben en diegene die een product kunnen missen.

De voedselkast is een kast waar inwoners uit gemeente Maasdriel producten kunnen neerleggen of meenemen. Met deze voedselkast helpen we elkaar en gaan we voedselverspilling tegen. Een win-win situatie voor inwoners die hulp nodig hebben en diegene die een product kunnen missen.

Meenemen

U mag gebruik maken van de voedselkast als u:

Inleveren

Hebt u thuis een product staan waar u niets mee doet? Kom het product dan brengen en zet het in de voedselkast. Denk hierbij aan een blik soep, afwasmiddel, rijst, koekjes, tandpasta, babyvoeding in een potje of shampoo.

Dit product mag niet aangebroken zijn en moet minimaal 2 maanden houdbaar zijn.

Niet inleveren

Er zijn ook producten die niet ingeleverd mogen worden, zoals alcohol, sigaretten/sigaren, kleding, verse producten (kaas, groente, brood, eieren), koelproducten, dierenvoeding en speelgoed.

Openingstijden

De voedselkast is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek Kerkdriel (Deze link gaat naar een externe website), Kerkstraat 43a in Kerkdriel.

Voedselkast