Trouwen op eigen locatie

In Maasdriel is het mogelijk om te trouwen op een plek die voor u de juiste sfeer en mogelijkheden biedt. De door u gekozen plek moet wel een bestaand adres zijn.

Waar gesproken wordt over trouwen en huwelijksvoltrekkingen geldt dit tevens voor het registreren van partnerschappen en het voltrekken daarvan.

De gemeente toetst of de voltrekking op een verantwoorde wijze plaats kan vinden. 

Voorwaarden voor trouwen op eigen locatie

Als de locatie positief wordt bevonden, wordt door de deelnemende partijen een overeenkomst opgesteld en ondertekend. Een verzoek voor het bepalen van de trouwlocatie kan betrekking hebben op een open terrein/tent of een bouwwerk. Als u méér dan 150 gasten ontvangt, bent u verplicht een meldingsformulier  brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen in te dienen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente.

Prijs

Een aanvraag om te trouwen op een door u gekozen locatie moet uiterlijk acht weken van tevoren door ons ontvangen zijn. Eerder mag natuurlijk altijd.
Wilt u voor 9:00 uur of na 17:00 uur trouwen, dan worden alle geldende tarieven verhoogd met € 236,00.

Annulering of wijziging datum, tijdstip of locatie

Is er sprake van een annulering of wijziging, dan moeten wij hier kosten voor in rekening brengen. Is dit tot 14 dagen voor de huwelijksdatum, dan gaat het om een bedrag van € 27,15. Wordt de annulering of wijziging binnen 14 dagen voor de huwelijksdatum gemeld, dan is het € 164,00.