Lees pagina voor

Discriminatie melden

Wordt u gediscrimineerd? Bent u getuige van discriminatie geweest of wordt u beschuldigd van discriminatie? Meld het dan. Bij discriminatie.nl (Deze link gaat naar een externe website) kunt u discriminatie melden, een klacht indienen of om advies en ondersteuning vragen.

Meld discriminatie (Deze link gaat naar een externe website)

Discriminatie.nl is een onafhankelijk bureau waar u als inwoner terecht kunt met vragen, meldingen of klachten op het gebied van ongelijke behandeling. Discriminatie komt voor op het werk, op school maar ook in de privésfeer. Bijvoorbeeld op grond van kleur, afkomst, seksuele voorkeur maar ook op grond van leeftijd, geslacht en handicap.

Discriminatie.nl adviseert en ondersteunt u als u te maken krijgt met ongelijke behandeling of discriminatie. Discriminatie.nl is onafhankelijk en gaat vertrouwelijk om met uw gegevens. Discriminatie.nl zet nooit stappen zonder uw toestemming. Klachtenbehandeling is kosteloos.

Contact met discriminatie.nl

Neem contact op met d (Deze link gaat naar een externe website)iscriminatie.nl (Deze link gaat naar een externe website) via de website of bel naar 085 073 46 00.