Lees pagina voor

Vuurwerkoverlast? Meld het!

Samen zijn we verantwoordelijk voor een feestelijke en veilige jaarwisseling. Ervaart u geluidsoverlast van vuurwerk en/of weet u wie deze overlast veroorzaakt? Meld het dan. We hebben uw hulp nodig! Melden kan op verschillende manieren.

Via onze website

Klik op de knop ‘Direct melden’ hieronder. Vink ‘Overlast en kleine ergernissen’ aan en dan ‘Vuurwerk’. Vul vervolgens de gevraagde gegevens in. Let op: zonder contactgegevens kunnen wij u niet bereiken.

Direct melden (Deze link gaat naar een externe website)

Via de BuitenBeter app

Typ bij ‘Waar gaat de melding over’ het woord ‘vuurwerk’ en kies daarna het onderwerp ‘Overlast door vuurwerk’. U kunt vervolgens een melding maken.

Bel ons

Dat kan tijdens werkuren op 14 0418. Wij delen uw melding met de politie en onze boa’s, zodat zij gericht kunnen handhaven.

Wat doen onze handhavers met meldingen?

We brengen de locaties van de meldingen in kaart. Zijn er meer meldingen op een bepaalde locatie? Dan controleren we extra op die locatie. De handhavers zijn niet altijd in uniform en in een dienstauto. Het is dus voor u niet altijd zichtbaar of uw melding wordt opgevolgd. Vanaf 1 december lopen de handhavers extra rond. Ook in de avonduren.

Verdenking opslag illegaal vuurwerk?

Bij spoed en gevaarlijke situaties belt u naar 112.

Hebt u het vermoeden dat er ergens illegaal vuurwerk wordt opgeslagen? Bel dan de politie op 0900 88 44. Wilt u anoniem blijven? Bel dan naar Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl (Deze link gaat naar een externe website), onder de knop ‘meld anoniem’.