Lees pagina voor

Recreatiegebieden

Strandbad Well

Gelegen aan de dode Maas arm aan de westrand van de gemeente. In de zomermaanden is er een kiosk en toiletruimte. Strandbad Well (PDF, 224.1 kB) biedt volop zwem- en surfgelegenheid. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Gelre's End

Een zonne- en speelweide, nabij de jachthaven. Bekijk de kaart van Gelre's End (PDF, 127.5 kB) .

Zandmeren en Dorpswaard

De Zandmeren in Kerkdriel bestaat uit een strand, ligweide, toilet, visgelegenheid, zwemgelegenheid en horeca. De nabijgelegen Dorpswaard bestaat uit een golfterrein, ijsbaan en het Resort aan de Maas. Er is voldoende parkeergelegenheid. Bekijk de kaart van Zandmeren en Dorpswaard (PDF, 337.6 kB).

De visie op recreatiegebied De Zandmeren kunt u opvragen per e-mail.

Gebruik recreatiegebieden

Voor deze recreatiegebieden heeft de gemeenteraad in een verordening geregeld wat op elke plaats is toegestaan. Raadpleeg de Verordening recreatieoorden (Deze link gaat naar een externe website).

Let op

Naast de hierboven genoemde recreatiegebieden liggen langs de Maas en Waal verschillende strandjes die op een mooie zomerdag uitnodigen tot zwemmen. Wij benadrukken dat het zwemmen in een rivier gevaarlijk is en raden dit ten zeerste af.

Wilt u meer weten over de toeristische mogelijkheden in de Bommelerwaard, kijk dan op beleefbommelerwaard.nl (Deze link gaat naar een externe website)

Kijk ook eens op: