Lees pagina voor

Controle hondenbelasting 2024

16 april 2024

Bent u eigenaar van één of meer honden? Dan moet u hondenbelasting betalen. Deze belasting zetten we in om hondenlosloopgebieden, uitlaatplaatsen en hondenpoepbakken te onderhouden. Zo hebben de honden in Maasdriel genoeg plekken om te spelen en hun behoefte te doen.

Huis-aan-huiscontroles

Van 22 april tot en met eind mei vindt de jaarlijkse hondenbelasting controle plaats. Medewerkers van Legitiem voeren de controle uit in opdracht van BSR (Belastingsamenwerking Rivierenland). De controleur kan zich op verzoek legitimeren.

Uw hond aanmelden

Hebt u uw hond nog niet aangemeld bij BSR? Doe dit dan zo snel mogelijk en voorkom een boete. Aanmelden kan met uw DigiD via bsr.nl (Deze link gaat naar een externe website). Hier vindt u ook meer informatie over de hondenbelasting.