Lees pagina voor

Meld Misdaad Anoniem: wie jij bent blijft onbekend

9 oktober 2023

Deze week is het de landelijke Week van de Veiligheid. In Maasdriel besteden we dan ook aandacht aan veiligheid en wat je kunt doen voor een veilige omgeving. Weet je iets over criminele activiteiten? Heb je iets gezien of herken je iemand op beelden? Dan is dat waardevolle informatie die ertoe kan leiden dat daders worden opgespoord en criminaliteit wordt gestopt. Maar wanneer de dader jou ook kent, voel je je misschien niet veilig om met naam en toenaam een melding te maken. Daarom is er Meld Misdaad Anoniem, kortweg M.

Wie jij bent blijft onbekend

Bij M. staat de anonimiteit van de melder op de eerste plaats. Wie jij bent, blijft onbekend. Om jouw anonimiteit te garanderen gaan zij heel ver.

•          M. staat volledig los van de politie
•          M. neemt geen gesprekken op
•          M. ziet geen IP-adres of telefoonnummer
•          M. slaat geen gegevens op
•          Je hoort nooit meer van M. na jouw melding

Je kunt veilig iets doen voor een veilige omgeving

De informatie die je anoniem doorgeeft, kan ervoor zorgen dat jouw leefomgeving een stukje veiliger wordt. De tienduizenden waardevolle meldingen die M. de afgelopen jaren ontving, hebben de politie, gemeenten en opsporingsinstanties geholpen om veel criminaliteit op te sporen. Dus twijfel je om misdaad te melden? Help Maasdriel veilig te houden. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl (Deze link gaat naar een externe website).

Contact

M. is zeven dagen per week bereikbaar via 0800-7000. Op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur en in de weekenden en op feestdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Daarnaast kun je 24/7 online melden in een beveiligde omgeving via meldmisdaadanoniem.nl (Deze link gaat naar een externe website).