Door technische problemen zijn we minder goed bereikbaar via de telefoon. We doen er alles aan om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Kunt u ons telefonisch niet bereiken? Stuur dan een mail naar info@maasdriel.nl. Excuses voor het ongemak.

Lees pagina voor

(reserve) Stembureauleden gezocht!

14 september 2023

Verkiezingen 22 november

Vanwege het vallen van het kabinet zijn er binnenkort weer verkiezingen voor de Tweede Kamer. Voor woensdag 22 november zijn we nog op zoek naar inwoners die willen helpen op een stembureau. We werken met twee shifts. De ene start op 07:00 uur tot 15:00 en de andere start om 14:30 tot 21:00 uur. Na 21:00 uur ga je met z’n allen de stemmen tellen. Het kan zijn dat je op de reservelijst komt te staan. Je wordt dan opgeroepen wanneer er mensen uitvallen. Minder leuk maar ook deze mensen zijn hard nodig! Help je mee? Meld je dan nu aan (Deze link gaat naar een externe website).