Door technische problemen zijn we minder goed bereikbaar via de telefoon. We doen er alles aan om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Kunt u ons telefonisch niet bereiken? Stuur dan een mail naar info@maasdriel.nl. Excuses voor het ongemak.

Lees pagina voor

Vereniging of stichting? Vraag in september subsidie aan voor 2024

16 augustus 2023

Wilt u subsidie aanvragen voor uw vereniging of stichting? U kunt tot 1 oktober 2023 een aanvraag indienen voor 2024. De gemeente heeft verschillende subsidies waarmee inwoners, organisaties en ondernemers financiële ondersteuning kunnen krijgen. Elke regeling heeft andere regels en voorwaarden. Bekijk deze regels en voorwaarden op de pagina subsidies

Indienen aanvraag

De verenigingen die vorig jaar een aanvraag hebben ingediend, ontvangen het aanvraagformulier automatisch via de mail. Heeft u niet eerder een aanvraag ingediend, neem dan contact met ons op. De aanvraag wordt getoetst aan de regeling die op uw vereniging van toepassing is en aan onze Algemene Subsidieverordening. Voor elk van de subsidieregelingen is per jaar een maximaal budget beschikbaar (subsidieplafond). Wordt er in totaal meer subsidie aangevraagd dan er geld beschikbaar is? Dan wordt de subsidie volgens een verdeelsleutel verdeeld. U ontvangt voor 31 december een besluit op uw subsidieaanvraag.

Neem contact op

Hebt u hulp nodig bij het indienen van een aanvraag? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een mail naar subsidie@maasdriel.nl of bel naar 14 0418.