Door technische problemen zijn we minder goed bereikbaar via de telefoon. We doen er alles aan om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Kunt u ons telefonisch niet bereiken? Stuur dan een mail naar info@maasdriel.nl. Excuses voor het ongemak.

Lees pagina voor

Werkzaamheden N831 Velddriel - Rossum

8 augustus 2023

Provincie Gelderland werkt aan de provinciale weg N831 tussen Velddriel en Rossum. Op dinsdag 15 augustus start de provincie met fase 4.

Afsluiting en omleiding

Van 15 augustus tot en met 9 oktober werkt de provincie verder aan de N831 vanaf de kruising Koestraat - Veersteeg tot aan de Grote Inghweg. Dit deel is dan afgesloten voor verkeer. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de N322 en de A2. Woningen en bedrijven blijven zoveel mogelijk bereikbaar tijdens de afsluiting. Volg de omleidingsborden en de aanwijzingen van verkeersregelaars. Voorkom drukte en overlast; gebruik geen sluiproutes.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden leest u op de website van Provincie Gelderland (Deze link gaat naar een externe website). Omleidingen vindt u op bereikbaargelderland.nl. (Deze link gaat naar een externe website) Voor vragen belt u op werkdagen met het Provincieloket via 026 359 99 99 of mail naar provincieloket@gelderland.nl.