Door technische problemen zijn we minder goed bereikbaar via de telefoon. We doen er alles aan om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Kunt u ons telefonisch niet bereiken? Stuur dan een mail naar info@maasdriel.nl. Excuses voor het ongemak.

Lees pagina voor

Werk aan Kasteelplein Hedel dit najaar van start

20 juli 2023

Het Kasteelplein in Hedel krijgt nog dit jaar een nieuw inrichting. Het plein wordt groener, opener en er komen speeltoestellen passend bij de omgeving. De aanbesteding is nu afgerond en de aannemer is daarmee bekend. De aannemer die het werk uitvoert is Aannemersbedrijf Gijben uit Hedel.

Naar verwachting start het werk in oktober 2023 en is het eind dit jaar klaar. De beplanting volgt in het plantseizoen, begin 2024. De aannemer informeert omwonenden na de zomer over de precieze planning.

Ontwerp samen gemaakt

Aan het ontwerp is de afgelopen jaren hard gewerkt door de werkgroep Kasteelplein met medewerking van de Stichting Kleindierwandelpark Hedel, Hedels Historie, R.K. Parochie en inwoners. Het ontwerp staat op de projectpagina over het Kasteelplein in Hedel.

Beeld: zo komt het kasteelplein er uit te zien (visualisatie)Zo komt het kasteelplein er uit te zien (visualisatie)