Door technische problemen zijn we minder goed bereikbaar via de telefoon. We doen er alles aan om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Kunt u ons telefonisch niet bereiken? Stuur dan een mail naar info@maasdriel.nl. Excuses voor het ongemak.

Lees pagina voor

Toine Nettenbreijers benoemd als wethouder van Maasdriel

30 juni 2023

Donderdagavond 29 juni benoemde de gemeenteraad van Maasdriel Toine Nettenbreijers als wethouder van Maasdriel. Het bestuur van Samen Sterk Maasdriel (SSM) droeg Nettenbreijers voor na de aankondiging van het vertrek van Erik van Hoften. Nettenbreijers start officieel op 11 juli in zijn nieuwe functie. Met zijn komst is het Maasdrielse college weer op volle sterkte.

Koninklijke onderscheiding

Nettenbreijers was de afgelopen 13 jaar gemeenteraadslid van Maasdriel. Zijn afscheid van de raad op 29 juni was een mooie en logische gelegenheid om zijn inzet van de afgelopen jaren de waardering te geven die het verdient. Nettenbreijers ontving daarom namens Zijne Majesteit de Koning een Koninklijke onderscheiding. Burgemeester Geurts speldde de decoratie bij hem op.

Nieuw raadslid

Kees van Baar neemt namens Samen Sterk het stokje in de raad over van Toine Nettenbreijers. Van Baar is tijdens de raadsvergadering geïnstalleerd.

Samen doen

Nettenbreijers over zijn benoeming:

De functie van wethouder zie ik als een mooie vervolgstap op het raadslidmaatschap. Zo zet ik mij verder in voor de inwoners van Maasdriel. Samen met de andere leden van het college ga ik graag invulling en uitvoering geven aan het bestuursakkoord ‘Samen doen’.