Door technische problemen zijn we minder goed bereikbaar via de telefoon. We doen er alles aan om de problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Kunt u ons telefonisch niet bereiken? Stuur dan een mail naar info@maasdriel.nl. Excuses voor het ongemak.

Lees pagina voor

Praat Mee: blij met alle ideeën

23 juni 2023

Via Praat Mee hebben we heel veel mooie initiatieven van inwoners uit Alem en Heerewaarden ontvangen. Dank daarvoor, we zijn hier heel erg blij mee.

Uitslag in Alem en Heerewaarden

De meeste inwoners in Alem kozen voor vier ideeën die worden betaald uit het budget van € 5.000:

  • een boottochtje voor ouderen, vergroening van Alem,
  • daguitstapje voor ouderen
  • het opknappen van een toiletwagen.

In Heerewaarden gingen de meeste stemmen naar de organisatie van verschillende activiteiten voor de jeugd. De initiatiefnemer ontvangt € 5.000 voor de organisatie van activiteiten zoals een jeugddisco, jachtseizoen of Bommetje XL.  

Contact met overige initiatiefnemers

We willen graag bekijken of de overige ideeën/initiatieven op een andere manier uitgevoerd kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een financiële bijdrage uit de subsidieregeling ‘Goed idee, doe er iets mee!’ of uit het Sportakkoord. Maar ook faciliteren is een mogelijkheid. Daarom hebben we de contactpersonen van de overige ideeën een mail gestuurd om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Hebt u geen mail van ons ontvangen? En wilt u uw idee gaan uitvoeren? Neem dan contact op met team Maatschappelijke Ontwikkeling via ons algemene telefoonnummer 14 0418 of stuur een email naar subsidie@maasdriel.nl. Belangrijk om rekening mee te houden: u bent en blijft zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van uw idee/initiatief.

Overige dorpskernen

Binnenkort starten we dit traject ook in de overige dorpskernen. Benieuwd? Meer informatie hierover leest u binnenkort op onsmaasdriel.nl/projecten (Deze link gaat naar een externe website).