Lees pagina voor

Wij zoeken buurtverbinders. Iets voor u?

17 mei 2023

In de gemeente Maasdriel gebeurt enorm veel. Inwoners organiseren activiteiten, ze bieden diensten en spullen aan en ze vragen elkaar om hulp. Ook zijn er allerlei voorzieningen waar iedereen gebruik van kan maken. Jammer genoeg weten veel mensen nog niet wat er allemaal mogelijk is. Dat willen wij als gemeente graag veranderen! Daarom zoeken we inwoners die in de rol van ’buurtverbinder’ zorgen voor meer verbinding in hun eigen omgeving en dorp.

Zou u meer met mensen in uw eigen omgeving willen delen of voelt u dat er veel meer uit uw buurt, wijk, dorp of gemeente te halen is? Dan is de rol van buurtverbinder mogelijk iets voor u! We zoeken enthousiaste inwoners die zich hiervoor willen inzetten. De inwoners die geïnteresseerd zijn, worden opgeleid tot buurtverbinders en maken alles wat gebeurt in onze mooie gemeente zichtbaar en toegankelijk voor iedereen.

Meer weten? Kom dan naar de informatieavond!

Tijdens de informatieavond op maandag 5 juni krijgt u meer informatie. Neem gerust buren, familie en/of vrienden mee. De bijeenkomst is in dorpshuis De Boxhof, Voorstraat 71 in Velddriel en duurt tot 21.30 uur. De avond wordt begeleid door mijnbuurtje.nl.

Komt u ook?

Stuur dan voor woensdag 31 mei een e-mail naar Arie Poels via a.poels@maasdriel.nl