Lees pagina voor

Onderhoud aan Maasdrielse minigemalen

17 mei 2023

De gemeente beheert de Maasdrielse minigemalen (pompputten), die afvalwater in het buitengebied afvoeren. Deze gemalen hebben jaarlijks onderhoud nodig. Modderkolk voert dat onderhoud de komende periode voor ons uit. De werkzaamheden starten in Well en eindigen naar verwachting half augustus in Heerewaarden. Het gaat om 468 locaties waar onderhoud wordt uitgevoerd. Aangezien sommige installaties op percelen van inwoners of (agrarische) ondernemers staan, is het in die gevallen nodig dat Modderkolk de percelen betreedt. Het is niet precies duidelijk wanneer Modderkolk op welk perceel is, dat is afhankelijk van de status van het gemaal en hoeveel onderhoud er nodig is op die locatie. Voor aanvang van de werkzaamheden meldt de monteur zich bij de perceeleigenaar.

Hebt u nog vragen hierover? Dan kunt u contact opnemen met Roy Titulaer via 14 0418 of info@maasdriel.nl.