Lees pagina voor

Controle hondenbelasting 2023

15 mei 2023

Bent u eigenaar van één of meer honden? Dan moet u hondenbelasting betalen. Deze belasting zet de gemeente in om hondenlosloopgebieden, uitlaatplaatsen en hondenpoepbakken te onderhouden. Zo hebben de honden in Maasdriel genoeg plekken om te spelen en hun behoefte te doen.

Huis-aan-huiscontroles

Van 15 mei tot en met eind juni 2023 vindt de jaarlijkse hondenbelasting controle plaats. Medewerkers van Legitiem voeren de controle uit in opdracht van BSR (Belastingsamenwerking Rivierenland). De controleur kan zich op verzoek legitimeren. 

Uw hond aanmelden

Heeft u uw hond nog niet aangemeld bij BSR? Doe dit dan zo snel mogelijk en voorkom een boete. Aanmelden kan via de website van MijnBSR (Deze link gaat naar een externe website). Let op, hiervoor heeft u uw DigiD nodig. Kijk voor meer informatie op de website van de BSR (Deze link gaat naar een externe website)