Lees pagina voor

Enquête: de toekomst van Maasdriel

10 mei 2023

Beste inwoners, ondernemers en organisaties,

Wilt u ons helpen door het invullen van een enquête (Deze link gaat naar een externe website) over de toekomst van Maasdriel?  We leggen u hieronder uit waar het over gaat.

Een krachtig Maasdriel, ook later

Om de komende 12 jaar goed te blijven functioneren, is Maasdriel gestart met een bestuurskrachtonderzoek. Samen met de provincie onderzoeken wij hoe we Maasdriel krachtig kunnen blijven besturen. We willen weten wat we moeten doen om onze dienstverlening en financiën op orde te houden en met wie we daarvoor moeten samenwerken.

We kunnen niet alle gemeentelijke taken zelfstandig uitvoeren. Daarom werken we al met veel  andere partijen samen. Met de gemeente Zaltbommel voeren we gezamenlijk personele, ict, financiële en juridische taken uit. Bestuurlijk zijn we onderdeel van de regio Rivierenland en voor zorgtaken richten we ons weer meer op Brabant.

Uw mening is belangrijk

We kunnen ons nu nog prima redden, maar dat willen we onze inwoners, ondernemers en organisaties voor de toekomst ook kunnen garanderen. Een belangrijk onderdeel van het bestuurskrachtonderzoek is een enquête over de publieke opinie.  Wij willen graag weten hoe u over ons denkt en wat u de belangrijkste taken van een gemeente vindt. Met uw mening, kunnen wij de goede keuzes maken.

Wij zouden het erg op prijs stellen als u meewerkt aan de enquête (Deze link gaat naar een externe website) hierover. Deze duurt ongeveer 8 minuten en kan volledig anoniem worden ingevuld. Hoe meer mensen hem invullen, hoe betrouwbaarder de resultaten. We hopen dat u er even de tijd voor kunt en wilt nemen.


Hartelijk dank voor uw medewerking!