Stimuleringsfonds Kunst en Cultuur

Geplaatst op woensdag 5 oktober 2022

Hebt u een goed en nieuw idee op het gebied van kunst en cultuur? Bent u inwoner van Maasdriel? Of woont u ergens anders maar is uw idee alleen gericht op de inwoners van Maasdriel? Dan kunt u subsidie aanvragen bij het stimuleringsfonds Kunst en Cultuur. Uw idee moet wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Een van de voorwaarden is dat het een activiteit is waar iedereen aan mee kan doen of van kan genieten.

Voorbeelden van eerdere aanvragen zijn: het opknappen van muurschilderingen in Rossum door leerlingen, een expositie over klimaatontwikkeling waarbij bezoekers in een tunnel het ‘klimaat’ letterlijk voelen, zien en horen, het project over levenslijnen waar inwoners samen deze symbolische levenslijnen weven. Maar ook tentoonstellingen waar kunstwerken van lokale kunstenaars te zien zijn.
Meer informatie over de voorwaarden en het indienen van een aanvraag vindt u op onze pagina over subsidies

Meer nieuws