Collegeleden 2022-2026: burgemeester Van Kooten

Geplaatst op woensdag 20 juli 2022

Beste inwoners van Maasdriel,

De afgelopen weken maakte u op deze plek kennis met de wethouders die in deze bestuursperiode voor u aan de slag gaan in Maasdriel. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met hen én met de vernieuwde gemeenteraad. We namen zowel in het college als in de raad afscheid van vertrouwde gezichten en verwelkomden nieuwe gezichten. Dat zorgt voor een nieuwe dynamiek. Tijdens de laatste commissie- en raadsvergaderingen werd er veelal naar samenwerking gezocht en discussies verliepen op een prettige manier. Ik hoop dat we daar met elkaar na het zomerreces mee verdergaan. Zodat we samen de uitdagingen aangaan die op ons afkomen en mooie dingen bereiken voor Maasdriel.

Het Maasdriel dat mij zeer dierbaar is. Zoals u weet neem ik in april afscheid als uw burgemeester. De komende maanden hoop ik u op verschillende momenten nog te mogen treffen. Dat zijn de momenten die het burgermeesterschap kleur geven. De Drielse kermis was een goede voorbode. Er werd als vanouds genoten door jong en oud. Samen. Dat doet mij enorm veel deugd.

Tot slot wens ik u een hele fijne zomervakantie! Geniet van al het moois dat Maasdriel ons te bieden heeft en pas goed op uzelf en uw naasten.

Henny van Kooten
burgemeester

Meer nieuws