College 2022-2026: wethouder Erik van Hoften

Geplaatst op woensdag 6 juli 2022

De nieuwe bestuursperiode is gestart. De komende weken stellen we de collegeleden aan u voor. Deze week stelt wethouder Erik van Hoften zich aan u voor:

“Mijn naam is Erik van Hoften en samen met mijn vrouw Bianca en dochters Gitte en Dette woon ik in het mooie Heerewaarden. De afgelopen vier jaar heb ik als wethouder veel leuke en interessante gesprekken gevoerd met inwoners, ondernemers, dorpsraden en verenigingen in Maasdriel. Ik kijk er dan ook naar uit om daar een vervolg aan te geven.

Namens Samen Sterk Maasdriel ga ik ook de komende vier jaar weer aan de slag als wethouder. Mijn portefeuille is iets veranderd ten opzichte van de afgelopen periode. Ik mag zorg dragen voor een stabiel financieel beleid. Maar ook voor een gezond politiek klimaat, waarin ruimte is voor iedereen om deel te nemen aan de lokale democratie. Ook mobiliteit, oftewel verkeer en vervoer, en grondzaken zijn aan mijn portefeuille toegevoegd. Op het gebied van duurzaamheid ga ik het beleid dat we de afgelopen jaren hebben ingezet voorzetten. Ik wil ervoor zorgen dat iedereen mee kan doen aan de warmtetransitie waarin we op zoek gaan naar een alternatief voor het gebruik van aardgas om te koken en te verwarmen.

Kortom; er is genoeg te doen. En dat wil ik graag samen doen. Met de gehele gemeenteraad, alle ambtenaren, maar vooral met u, de inwoners en ondernemers van Maasdriel.”

wethouder Erik van Hoften

Meer nieuws