Collegeleden 2022-2026: wethouder Michiel Alexander de Raaf

Geplaatst op woensdag 22 juni 2022

De nieuwe bestuursperiode is gestart. De komende weken stellen we de collegeleden aan u voor. We beginnen vandaag met de nieuwe wethouder:

"Ik ben Michiel Alexander de Raaf en voor Samen Sterk Maasdriel ben ik de nieuwe wethouder ruimtelijke ordening. Een enorme uitdaging, want bijvoorbeeld de vraag naar woningen is groot! Het is een bekend spreekwoord: “De beste tijd om een boom te planten is 10 jaar geleden. Het op een na beste moment is nu.” Om in een mooi Maasdriel te blijven wonen en werken, moeten we niet alleen vooruit kijken, maar vooral ook nu starten. En dat doen we samen, met oog voor de kwaliteit, leefbaarheid en identiteit van elk dorp. Voor mens en milieu. Zelf ben ik alvast begonnen, afgelopen winter plantte ik meer dan 3000 bomen. Voor later.

Hiervoor werkte ik als medisch onderzoeker op een universiteit en als beleidsadviseur voor de veiligheidsregio. Na tien jaar in Hedel te hebben gewoond, woon ik nu met mijn gezin in Bruchem. Natuurlijk wil ik u en het prachtige Maasdriel graag nog beter leren kennen. U zult mij dan ook veel buiten tegenkomen. Binnenkort bent u van harte welkom om te komen ‘wandelen met de wethouder’, onder andere in de omgeving van de motteburcht tussen Velddriel en Kerkdriel. Houd de gemeentelijke kanalen in de gaten voor de uitnodiging".

Meer nieuws