Kunstwerken gezocht voor kunstverkiezing

Geplaatst op woensdag 25 mei 2022

Voor de kunstverkiezing ‘Kunst in de gemeente’ nodigen we kunstenaars uit onze gemeente uit om maximaal twee kunstwerken of ontwerpen in te sturen. Dit kan van woensdag 1 juni t/m maandag 15 augustus. Het thema van de verkiezing is ´Water´.

Stemt u mee?

In het najaar mogen de inwoners van Maasdriel hun stem uitbrengen op één van de genomineerde kunstwerken. Uit de drie werken met de meeste stemmen kiest de jury uiteindelijk de winnaar. Het winnende kunstwerk maken we begin november 2022 bekend.
Dit werk wordt vervolgens een jaar lang geëxposeerd in de hal van het gemeentehuis in Kerkdriel.

Meer informatie

Wij organiseren de kunstverkiezing ‘Kunst in de gemeente’ en worden daarbij ondersteund door Stichting Kunstweek. Meer informatie over de kunstverkiezing vindt u op de website van Kunst in de Gemeente.

Meer nieuws