Aan de slag met onderhoud aan asfalt en straatwerk

Geplaatst op donderdag 3 februari 2022

Dit jaar gaan we in de hele gemeente met het straatwerk en asfalt aan de slag. Daarvoor stelde de gemeenteraad eind vorig jaar extra budget vast. We zijn in Well en Heerewaarden begonnen en gaan zo dorp voor dorp verder. 

Planning van de werkzaamheden

Op onze pagina wegwerkzaamheden kunt u de planning voor dit jaar inzien. De planning kan wijzigen, bijvoorbeeld door slecht weer. Daarom werken we de informatie op de pagina regelmatig bij.

In februari starten we ook met het opknappen van het asfalt in de hele gemeente. Zodra de planning van deze werkzaamheden bekend is, publiceren we die ook op die pagina.

Naast het onderhoud aan het straatwerk vervangen we de traditionele verlichting in de openbare ruimte van de hele gemeente door ledverlichting. Een planning van die werkzaamheden is ook op de pagina wegwerkzaamheden te vinden. Lees het nieuwsbericht over het vervangen van de traditionele verlichting.

Beperkte overlast

De meeste werkzaamheden zijn kleinschalig, hierdoor blijft de overlast voor het verkeer beperkt. Verwachten we dat de werkzaamheden groter zijn? Dan laten we dat omwonenden en andere belanghebbenden op tijd weten.

Meld het via de BuitenBeter app

Ziet u een losse stoeptegel in uw buurt? Schade aan het asfalt op een van de wegen? Of kapotte verlichting? Help ons dan en meld het makkelijk en snel bij ons via de BuitenBeter app op uw smartphone. Meteen op de plek én het moment dat u het probleem opmerkt! Wij ontvangen uw melding en lossen het probleem op. In de app kunt u zelf de status van de melding volgen. Kijk voor meer informatie op buitenbeter.nl, hier kunt u de app ook downloaden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de werkzaamheden aan de wegen of openbare verlichting? Kijk dan op de pagina wegwerkzaamheden. De planning kan wijzigen, bijvoorbeeld door slecht weer. Daarom wordt de pagina regelmatig geactualiseerd. Heeft u nog vragen over de werkzaamheden? Stuur dan een e-mail naar info@maasdriel.nl of bel naar 14 0418.

Meer nieuws