Uitnodiging digitale bijeenkomst Zandmeren 2030

Geplaatst op vrijdag 21 mei 2021

Stelt u zich eens voor dat De Zandmeren in 2030 een bruisende plek is voor inwoners en toeristen om te genieten. Een plek voor ontspanning en inspanning op, in en aan de Maas. Wij werken hier graag naartoe. Samen met een aantal ondernemers stelden we een visie en plannen voor de nieuwe inrichting van het recreatiegebied op. Begin dit jaar toetsten we deze plannen bij een brede groep ondernemers en dorpsraden. Met enthousiasme reageerden zij op de plannen. Graag nemen we u hier nu in mee.

Wethouder Jan-Hein de Vreede: “Maasdriel heeft een unieke positie langs de Maas. Het is een enorme kans om meer recreatiemogelijkheden voor inwoners en toeristen bij De Zandmeren te bieden. Zo tillen wij De Zandmeren en recreatie in onze gemeente stap voor stap naar een hoger plan. We zijn benieuwd of u net zo enthousiast bent als wij over de ontwikkelplannen van De Zandmeren!”

Digitale presentatie Zandmeren 2030

Op maandag 7 juni van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur nodigen we u uit voor een digitale presentatie van De Zandmeren van de toekomst. Graag praten we u dan bij over de gebiedsvisie voor De Zandmeren. Ook laten we u visualisaties zien van hoe De Zandmeren er in 2030 uit kan zien. Vervolgens peilen we graag uw mening hierover.

Aanmelden

Heeft u interesse om deel te nemen? Meld u dan voor 1 juni aan door een e-mail te sturen naar zandmeren@maasdriel.nl. Vermeld a.u.b. uw voor- en achternaam in de mail. Als u zich heeft aangemeld, ontvangt u voor 7 juni een uitnodiging om via Teams digitaal deel te nemen aan de bijeenkomst.

Meer nieuws