Gelre’s End open voor griepvaccinatie op vrijdag 6 november

Geplaatst op donderdag 5 november 2020

Op vrijdag 6 november wordt dorpshuis Gelre’s End eenmalig gebruikt als tijdelijke locatie van de huisartsenpraktijk in Hedel om de jaarlijkse griepvaccinaties door te kunnen laten gaan. De gemeente Maasdriel heeft daar toestemming voor verleend. In de huisartsenpraktijk is onvoldoende ruimte om rekening te houden met alle coronamaatregelen. De griepvaccinaties in Hedel vinden daarom plaats in het dorpshuis waar wel voldoende ruimte is om de 1,5 meter onderlinge afstand en doorstroming te waarborgen.

Dorpshuizen gesloten

In de aanpak van het coronavirus zijn alle dorpshuizen sinds woensdag 4 november 22.00 uur voor 2 weken gesloten.

Toestemming

Kwetsbare doelgroepen ontvangen de griepprik om de kans op griep te verkleinen. Zeker in deze tijd waarin de reguliere zorg al onder druk staat, is dat zeer belangrijk. Daarom gaf de gemeente de huisartsenpraktijk toestemming om het dorpshuis eenmalig als dependance te gebruiken.

Meer nieuws