Er wordt weer blad geruimd

Geplaatst op donderdag 29 oktober 2020

Woont u in een straat met veel openbaar groen? Dan kan het blad dat in de herfst valt voor overlast zorgen. Aannemer Van de Haar Groep is op dit moment bezig met het ruimen van de bladeren in Maasdriel. Dagelijks doen ze hun inspectieronde. De plekken waar veel bladeren liggen, worden eerst opgeruimd.

Zet u uw auto even weg?

Voor het ruimen van afgevallen blad worden door de aannemer o.a. bladblazers gebruikt, deze kunnen wat geluidsoverlast veroorzaken. Vanwege corona zijn er meer mensen thuis en staan er meer auto’s in de straten. Hoort u de bladblazers bij u in de straat? Probeer dan uw auto te verzetten. Dan kan de aannemer de straat beter schoonmaken.

Meer weten over het werk dat Van de Haar Groep voor Maasdriel doet? Kijk dan op hun website

Meer nieuws