Blijk van waardering voor basisscholen en kinderopvanglocaties

Geplaatst op woensdag 13 mei 2020

Sinds afgelopen maandag mogen de kinderen weer naar de basisschool en naar de opvang. Dit is mogelijk door de geweldige inzet van leerkrachten, medewerkers en directies van de basisscholen en kinderopvanglocaties. Wethouder Anita Sørensen bezocht basisschool De Schakel in Ammerzoden en kinderdagverblijf De Balledotjes in Rossum om te kijken hoe zij de terugkeer van de kinderen in goede banen leiden. Op de basisschool is een parcours uitgezet over het schoolplein om de kinderen netjes naar binnen te begeleiden. En op beide locaties worden de kinderen welkom geheten met een warme boodschap van de leerkrachten. Vandaag ontvangen alle basisscholen en kinderopvanglocaties in Maasdriel namens de gemeente een gezonde blijk van waardering voor hun flexibele en tomeloze inzet.

Meer nieuws