Coronamaatregelen verlengd tot en met dinsdag 28 april

Geplaatst op dinsdag 31 maart 2020

Het kabinet heeft vandaag besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Op de website van de Rijksoverheid vindt u alle maatregelen met meer toelichting en uitzonderingen. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Voor het aanstaande Paasweekeinde is het dringende advies om ook dan thuis te blijven.

Onder andere sportaccommodaties, horeca en kinderopvang blijven dus dicht tot en met 28 april. De scholen blijven in ieder geval dicht tot na de meivakantie. En alle samenkomsten zijn verboden tot en met 28 april. Het verbod op evenementen met een vergunnings- en meldplicht blijft tot 1 juni van kracht.

Lees het uitgebreide nieuwsbericht over de verlengde maatregelen.

Meer nieuws