Gemeentelijke bijeenkomsten en vergaderingen t/m 6 april geannuleerd

Geplaatst op maandag 16 maart 2020

De afgelopen dagen heeft de Rijksoverheid diverse extra maatregelen getroffen in de aanpak van het coronavirus. De gemeente Maasdriel heeft daarop besloten alle bijeenkomsten die zij heeft georganiseerd in de periode tot en met 6 april te annuleren. De gemeenteraad besloot de commissievergaderingen op 24 en 25 maart af te gelasten.

Bijeenkomsten

Alle bijeenkomsten die de gemeente organiseert in de periode tot en met 6 april worden uitgesteld of komen te vervallen. De gemeente bekijkt per situatie of het nodig is om de bijeenkomst op een later moment alsnog te organiseren. Zodra daar meer over bekend is, worden de betrokkenen hierover geïnformeerd. Geplande bijeenkomsten van de gemeente die niet doorgaan op de oorspronkelijke datum:

  • maandag 16 maart inloopbijeenkomst omgevingsvisie Bommelerwaard
  • dinsdag 17 maart bijeenkomst samenwerkingspartners omgevingsvisie Bommelerwaard
  • woensdag 18 maart cursus Politiek Actief (wordt verplaatst)
  • woensdag 18 maart informatieavond Teisterbandstraat – Paterstraat
  • woensdag 18 maart inloopbijeenkomst Kasteelpark en Kasteelplein Hedel (wordt verplaatst)
  • donderdag 2 april ZZP netwerkbijeenkomst Bommelerwaard (wordt verplaatst)

Raads- en commissievergaderingen

De raadscommissie Samenleving & Financiën komt niet bijeen op dinsdag 24 maart. De vergadering van de raadscommissie Ruimte gepland op 25 maart vervalt eveneens. De raadsleden bereiden zich op andere wijze voor op de raadsvergadering die vooralsnog staat gepland op 16 april 2020.

Volg de adviezen en richtlijnen van het Rijk

In lijn met de adviezen en richtlijnen van de Rijksoverheid is het op dit moment niet verstandig om een evenement, bijeenkomst of samenzijn met meerdere mensen te organiseren. Wij adviseren alle inwoners, ondernemers instellingen en organisaties om de adviezen op te volgen. Zo beperken we met elkaar onze sociale contacten en dragen we bij aan de aanpak van het coronavirus. Twijfelt u of een bijeenkomst doorgaat? Informeer dan bij de organisator.

Meer informatie

  • Heeft u vragen over het annuleren van bijeenkomsten, neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 14 0418.
  • Kijk voor de meest gestelde vragen en antwoorden over het coronavirus op www.rivm.nl.

Heeft u hierna nog een vraag?

  • Bel de landelijke informatielijn van de overheid: 0800 – 1351
  • Bel voor vragen over de situatie in de regio Gelderland-Zuid naar de GGD Gelderland-Zuid: 088 - 1447272.

Meer nieuws