Geen wijzigingen in onze dienstverlening

Geplaatst op maandag 16 maart 2020

Elk bezoek aan de gemeente Maasdriel vindt op afspraak plaats. Dat verandert ook in de huidige situatie niet. Onze dienstverlening blijft zoals u dat van ons gewend bent. Maak dus altijd een afspraak wanneer u iets wilt regelen bij de gemeente. Wanneer er op een later moment toch wijzigingen in onze dienstverlening plaatsvinden, communiceren wij daarover via onze gemeentelijke informatiekanalen. Om uw aangevraagde paspoort, identiteitskaart of rijbewijs op te halen hoeft u geen afspraak te maken.

Volg de adviezen

Voor uw en onze gezondheid vragen wij u de adviezen van de Rijksoverheid op te volgen en u te houden aan de richtlijnen. Voor uw afspraak betekent dit:

  • Heeft uw klachten van verkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts? Blijf dan thuis en verzet uw afspraak. Wacht met het verzetten van uw afspraak bij voorkeur tot u bent hersteld.
  • Was bij binnenkomst in het gemeentehuis uw handen met de desinfecterende handgel die beschikbaar is.
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere mensen, ook aan de balies.
  • Schud geen handen, wij verwelkomen u met een glimlach!

Vragen of hulp nodig?

Hebt u een vraag over een afspraak? Of hebt u bijvoorbeeld hulp nodig bij het verplaatsen van de afspraak of het online maken van een afspraak? Bel dan het telefoonnummer 14 0418.

Meer nieuws