Bommelerwaard Herdenkt: 75 jaar vrijheid

Geplaatst op donderdag 21 november 2019

‘In 2020 is het 75 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd van de Tweede Wereldoorlog. De komende maanden besteden veel inwoners, verenigingen, organisaties, musea en dorpsraden hier bijzondere aandacht aan. Organiseert u een activiteit in het kader van 75 jaar herdenken en vrijheid in Maasdriel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen met u meedenken, u in contact brengen met andere initiatiefnemers en uw activiteit opnemen in de gezamenlijke agenda ‘Bommelerwaard Herdenkt: 75 jaar Vrijheid’.

Subsidie

Heeft u financiële ondersteuning nodig voor uw initiatief? Dan kunt u tot 1 januari 2020 subsidie aanvragen door uw projectplan en begroting te mailen naar activiteiten2020@zaltbommel.nl.  De criteria en subsidiebedragen vindt u in de subsidieregeling (PDF, 115.1 kB)

Meer nieuws