A2 Deil - 's-Hertogenbosch - Vught

Geplaatst op donderdag 17 oktober 2019

De A2 dreigt tussen de knooppunten Deil en Vught uit te groeien tot een van de grootste fileknelpunten van Nederland. Om de groei van het verkeer op dit deel van de A2 te beheersen is een pakket van meer dan 20 maatregelen ontwikkeld. Dat noemen we het Programma A2 Deil - 's-Hertogenbosch - Vught. Alle informatie hierover vindt u op www.mirta2deilvught.nl

Informatiebijeenkomsten

Tijdens 2 informatiebijeenkomsten wordt de Notitie Reikwijdte en Detailniveau toegelicht en kunt u vragen stellen. Tussen 19.00 uur en 21.00 uur kunt u op elk gewenst moment binnenlopen.
U bent van harte welkom op:

  • Dinsdag 12 november 2019, Van der Valk Hotel Zaltbommel-A2, Hogeweg 65, 5301LJ Zaltbommel
  • Donderdag 14 november 2019, Bestuurscentrum Gemeente ’s-Hertogenbosch, Achter het Stadhuis 5-7, 5211 HM ‘s-Hertogenbosch

Alle documenten zijn na 24 oktober beschikbaar via www.platformparticipatie.nl/a2deilvught. Ook kunt u op deze website uw zienswijze indienen. Meer informatie leest u in de advertentie van de Rijksoverheid (PDF, 727.1 kB).

Meer nieuws