2 jonge mantelzorgers krijgen mantelzorgpenning op 10 november

Geplaatst op dinsdag 6 november 2018

Op zaterdag 10 november reikt burgemeester Van Kooten de St. Maarten Mantelzorgpenning uit aan 2 jonge mantelzorgers. Dat doet hij tijdens de viering van de Dag van de Mantelzorg in de Bommelerwaard. Op deze dag biedt Stichting Welzijn Bommelerwaard mantelzorgers een ontspannen lunch aan om hen in het zonnetje te zetten.

Verras de mantelzorger
Op de jaarlijkse 'Dag van de Mantelzorg' op 10 november staan mantelzorgers centraal. Door het hele land worden activiteiten georganiseerd om de mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Dit jaar is het landelijke thema ‘Verras de mantelzorger’. Stichting Welzijn Bommelerwaard heeft daarom een extra verrassing voor de mantelzorgers in petto. Deze verrassing krijgen zij na afloop van de lunch uitgereikt.

Meer nieuws